smarac
Građanin
Van mreže
|
 |
« poslato: Фебруар 24, 2010, 06:18:06 » |
|
Citam sta je do sada napisano o Elkoku i kolicinama cinka koje se ispustaju u krugu obdanista, osnovne i srednje skole. Zagadjenje vazduha u ovom trouglu je ogromno i evidentirano je na mernim uredjajima a kako mogu procitati na forumu, i ekoloski inspektori su u toku svoje posete Elkoku ustanovili brojne nedostatke, da kazem, ekoloske prekrsaje koji bi za sobom morali povuci odredjene sankcije. Mene, konkretno, interesuje sta ste Vi (kao predstavnik i prvi i najistaknutiji medju gradjanima Kosjerica) ucinili, preduzeli, kada ste saznali da se ovo besomucno trovanje odvija nesmetano. Interesuje me i do kada ce ovo trovanje trajati, odnosno, koliko je vremena potrebno da prodje da bi bilo ko reagovao na adekvatan nacin, a verovatno ce te se sloziti sa mnom da je portebno da se zatvori Elkok i da se obustavi proizvodnja da bi se zaustavilo trovanje cinkom. Nadam se da se slazete sa mojim misljenjem da raznim saopstenjima ili prepucavanjima preko foruma nece prestati trovanje i zato od vas trazim konkretnu akciju i bez odlaganja. Molim Vas da mi odgovorite koji su konkretni koraci koje ce te preduzeti u narednih nekoliko dana kako bi zaustavili dalje trovanje gradjana Kosjerica jer ovde je stvar jasna, postoje merenja od nadleznih institucija koja nesumnjivo pokazuju enormno zagadjenje, postoje i jasni i vidljivi dokazi posledica tog zagadjenja i na kraju, postoje i zapisnici i izvestaji nadleznih inspekcija o nepravilnostima odlaganja cinka i ostalih otrova. Onda, sta se ceka gospodine predsednice?
|