.::kosjeric-forum::. | Druzenje | Zabava | Politika| Lep provod zeli vam .::kosjeric-forum::.Opština Kosjerić~Kosjericu je potrebno...~Zbog čega volim Kosjerić?
Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Zbog čega volim Kosjerić?  (Pročitano 919 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
cane
Građanin
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« poslato: Март 02, 2010, 09:32:52 »

Mogli bi malo da proverimo zbog čega volimo Kosjerić ili šta volimo u Kosjeriću.
Ja najviše volim park pored motela, ustvari ovaj deo grada mi je nekako najlepši. Takođe volim i letnji turnir u malom fudbalu (da napomenem da sam samo povremeni gledalac).
Sačuvana

smeker
Novi građanin

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #1 poslato: Март 03, 2010, 12:29:44 »

Ja u Kosjeriću najviše volim prodavnicu Merica zato sto je najjeftinija i najbolja. Čuo sam da će da se proširi. Nalazi se blizu pijaca u glavnoj ulici,preko puta neke čerge sa kamp prikolicom.

Sačuvana

smeker
Novi građanin

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #2 poslato: Март 04, 2010, 05:26:30 »

Volim Kosjeric i zbog toga što je oduvek bio četničko mesto.To je ostao i danas.U Subjelu je podignut i spomenik Draži Mihailoviću.
              Jedan od poznatijih je vlasnik prodavnice Merica kome je nadimak Četnik.Prošle godine je namirisao jednu okorelu komunjaru koja se maskirala u demokratu i čak bila direktor jednog radia.Nalupao ga je ko vola u kupusu u Visolu u Čačku.Četnik svaka čast.

Sačuvana

komšija
Ugledni građanin
**
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #3 poslato: Март 04, 2010, 07:23:52 »

Gospodine administratore,znam  da je ovo privatni forum,pa je na njemu sve u vašim rukama i to poštujem.Mislim da ste suviše pristrasni,verovatno zbog godina i mislim da to nije dobro za forum.Ibzrisali ste moj post o Radio Kosjeriću koga rado slušam.Izvinite ako ste Vi obožavalac nekog drugog radija,pa vam se moje mišljenje ne dopada.
Sačuvana

d300do
Super Moderator
Počasni građanin
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 20

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #4 poslato: Март 04, 2010, 08:37:35 »

Gospodine administratore,znam  da je ovo privatni forum,pa je na njemu sve u vašim rukama i to poštujem.Mislim da ste suviše pristrasni,verovatno zbog godina i mislim da to nije dobro za forum.Ibzrisali ste moj post o Radio Kosjeriću koga rado slušam.Izvinite ako ste Vi obožavalac nekog drugog radija,pa vam se moje mišljenje ne dopada.

dizvines komsija, nisam stvarno ja, ceo dan sam u krevetu, evo sad udjoh da vidim sta se desava, mada sam veci deo dana bi ulogovan, mada sam se bio u jednom trenutku pojavio da vidim dal je sve ok, zato sto sam primio jedan vrlo cudan poziv na kucni telefon, pa sam morao da vidim o cemu je rec, slobodno ti napisi ponovo taj isti post (primetio si da je i moj obrisan), al dobro... idemo dalje,

STA VOLIM U KOSJERICU!

volim velika okupljanja, volim kad je ovaj predivan mali gradic pun ljudi.
ma volim i kad su cobanski dani.. ima da trpim svakojaku muziku... samo nek je u gradu zivo i veselo.

VOLIM ART KAMP!
volim kad stranci dodju u nas grad, i tad zazivi,

volim turnire na poligonu i hali

volim sto je proradio bazen

jednostavno

VOLIM KOSJERIC!

Sačuvana

the world is [Y]ours!

komšija
Ugledni građanin
**
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #5 poslato: Март 04, 2010, 10:55:07 »

U redu admine niste vi a osećate se prozvanim.Od svega što sam napisao o mom omiljenom radiju ponoviću da mi se sviđa izbor novog direktora radija koji je ambiciozan,visokoobrazovan i stručan za to mesto!Vodite računa i ne  : respektdozvilite da vas neko tuži.
Sačuvana

Dora Bakojanis
4um fanatik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Starost: 56

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #6 poslato: Март 04, 2010, 11:53:47 »

Cane, ako se ne varam, ti si pokrenuo temu, pa, evo, ja ti nisam bas u prilici da licno odgovorim na ovo pitanje, ali zato mogu da kazem da smo dobili vise od 80 literarnih radova svig decjih uzrasta na ovu temu (bio je konkurs, literarni i likovni ,,Moj Kosjeric'') i bila je svecanost povodom toga i dodela nagrada i ja tamo, osim predsednika Skupstine ne videh nikoga, osim roditelja, dakle nikoga od opstinskih struktura, svi valjda nesto vrednije i pametnije rade i nemaju vrewmena, a ionako toliko ima kulturnih desavanja da ne mogu da stignu sve da isprate, znate ono 200 godina Shopena, pozorizni festivali, tamte vamte, ko ce sve postici! Deco pisite, stvarajte, podrzacemo vas, ko vas sisa...!Smrknuti i uozbiljeni hodamo ulicom gledajuci se nekako ispod ociju....
                  ...pa me pitaj posle zbog cega (ne) volim Kosjeric?
« Poslednja izmena: Март 04, 2010, 11:55:56 Dora Bakojanis » Sačuvana

My best regards to Uncle Wiggly in Connecticut

cane
Građanin
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #7 poslato: Март 05, 2010, 12:10:55 »

Nekako mi se čina da polako prestajemo da volimo ljude i ono što oni rade (ma koliko mali ili veliki bili). Ovo što je Dora na kraju napisala (a sa čime se potpuno slažem) je takođe na tom tragu.
Sačuvana

komšija
Ugledni građanin
**
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #8 poslato: Март 07, 2010, 01:27:54 »

I ja volim mericu,svaki dan kupim kilo pomorandži  i kilo šećera pa umačem li umačem...Čuo sam da će da se proširi,j...će Nenu samo tako...a  čuo sam da će se posle zvati Zlatno burence ili Varda!
Sačuvana

Chutura
Građanin
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #9 poslato: Март 22, 2010, 05:09:43 »

Od stvari koje volim u Kosjeriću trenutno  mi samo 2 leže na srcu:
1.Kiosk Pera Ždera  (konkretno Sejine pljeskavice, pa pileći bataci dimljeni...viršle...pržena riba... i to sve po vrlo pristupačnoj ceni).
2.Gradska kafana zvana Evergrin (ali pod uslovom da su vlasnici isključivo BIVŠI članovi SPO-a a nikako sadašnji  )

Nastaviće se ....
« Poslednja izmena: Март 22, 2010, 05:13:08 Čutura » Sačuvana

cicamica
Ugledni građanin
**
Van mreže Van mreže

Lokacija: Iza sedam gora, iza sedam mora... Jbt, gde ja zivim?

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.8

« Odgovor #10 poslato: Март 23, 2010, 02:41:26 »

U redu admine niste vi a osećate se prozvanim.Od svega što sam napisao o mom omiljenom radiju ponoviću da mi se sviđa izbor novog direktora radija koji je ambiciozan,visokoobrazovan i stručan za to mesto!Vodite računa i ne  : respektdozvilite da vas neko tuži.

A ko je novi direktor radija? Sorry, ja neobavestena!  Kiss
Sačuvana

Dora Bakojanis
4um fanatik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Starost: 56

Windows Vista
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #11 poslato: Март 24, 2010, 03:59:42 »

Pa, ne, ne volim ga zbog komplet kafe.

To se zove nesto sto nigde vise nisam videla. Da se neko samo malo vise potrudio - mozda bi i moglo da prodje.

Zapravo, prica mi prijatelj koji radi u Opstini odnedavno, pa je imao prilike da konzumira menu koji se tamo nudi, a narocito prilikom posete vaznih delegacija...
Dakle, pored automata za kavu i ostale tople napitke i dozera za vodu, po holovima, naravno, tamo je moguce da vas u sred sastanka zatekne prava konobarica sa olovkom necurecigde i pita -sta zelite za pice- ?

I dok vi kao gost razmisljate domaci su se vac odlucili: komplet kafu, zacucete....

Zivo vas zanima sta je komplet kafa, culi ste za komplet lepinju ali ne i za kafu, ali se ipak odlucujete za vodu. Konobarica: Kiselu? ,,Ne, obicnu vodu, moze Aqua viva''. Konobarica: Kiselu? ,,Da, kiselu'', posustajete.

,,Kisela'' stize na tacni sa ratlukom (kakva skromnost - covek narucio samo vodu) a komplet kafa sadrzi i kiselu i ratluk, dakle, to je to!!! (a tek soljice!)

E, sad da se nesto razumemo: svi znamo da je kriza ali ovo o cemu bih ja nema veze sa njom. Postoje 2 opcije: ili si moderan i normalan, pa, kad vec hoces u Evropu, pobrines se malo i oko fasade, pa prekrecis onu masnu farbu uz stepeniste (ko li samo spoji one dve uzasne zelene?), pa oplemenis malo prostor, pa nateras zaposlene da im kancelarije ne lice vise do te mere na puki socrealism i na posletku - okachis te famozne aparate za raznorazne napitke...

Druga opcija je, meni, recimo, draza: kuvate domacu kafu po spratovima u nekim improvizovanim kujnicama, ali, brate, domacu: a to znaci dobru kafu, u soljama od pecene gline premazane zastitom, sa logom opstine npr i sl....Samo malo kreativnosti.

Nego ovako: niste ni tamo ni ovamo. Ostaci jada i bede, nemastovitosti a ja bih se usudila da kazem i odnosa po sistemu: ,,ma ko vas j..."
« Poslednja izmena: Март 25, 2010, 09:52:23 Dora Bakojanis » Sačuvana

My best regards to Uncle Wiggly in Connecticut

Chutura
Građanin
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.3

« Odgovor #12 poslato: Април 09, 2010, 09:05:51 »

Nisam znao gde da stavim ovaj apel pa sam mislio da je najbolje ovde.

Ružna slika na poligonu  se ponavlja svaki vikend. Gomile razbacanih limenki piva, razbijene flaše, slomljene klupe, ljuljaške.... 
Molim sugrađane koji to rade da prestanu zbog male dece koja se igraju na poligonu a isto tako molim one koji znaju ko to radi da spreče dalje divljanje.

Sačuvana

Switac
Novi građanin

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #13 poslato: Јун 26, 2010, 07:59:33 »

Volim Kosjeric zbog nepresusnog izvora HUMORA !! :D
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore