komšija
Ugledni građanin

Van mreže
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 6.0
|
 |
« poslato: Март 04, 2010, 04:51:17 » |
|
Poštovani sugrađani ovih dana je u toku legalizacija objekata.Kada pođete u opštinu OTVORITE ČETVORE OČI KO ĆE VAM I KAKO IZRAČUNATI KVADRATURU OBJEKTA I TO PROVERITE TRI PUTA ,jer može vam se desiti da platite tri puta više nego što treba!!!!OPREZ!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| |
cane
Građanin
Van mreže
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Март 04, 2010, 11:54:40 » |
|
Hvala Komšija, Jes da nemam šta da legalizujem ali znam one koji imaju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
munjamen
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Март 05, 2010, 12:29:28 » |
|
Hvala Komšija, Jes da nemam šta da legalizujem ali znam one koji imaju.  Moj cane, naivan li si. Ako nisi dosad primetio: U svakom, ali svakom, dosadašnjem komšijinom postu postoji samo jedan cilj, a to je da pljune nekoga, otvoreno ili prikriveno kao u ovom tobož dobronamernom savetu. Ako je zaista toliko „dobronameran“, neka konkretno objasni: Kako je to moguće? Čega ili koga da se čuvamo? Na šta posebno da obratimo pažnju? Ovako, kao da sam ja napisao: LJUDI OPREZ!!! KADA ULAZITE U BANKU DA UZMETE KREDIT MOŽE SE DESITI DA VAS PREVARE !!! OTVORITE ČETVORE OČI!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cane
Građanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Март 05, 2010, 10:56:14 » |
|
Hvala, Munjamene na brizi. Veruj mi pažljivo čitam redove a bogami i između i potpuno sam siguran da niko na ovom forumu nije naivan (naravno uključujem i sebe). Napisao sam već na jednoj drugoj temi da mi smeta što se koncentrišemo na ljude (i to po pravilu na način koji ne bi trebalo da bude dozvoljen na forumima) a ne na događaje, probleme, lepe stvari ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
optimista
Novi građanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Март 09, 2010, 07:57:59 » |
|
Ne znam kako je to moguce da je taksa na zahtev za legalizaciju u Kosjericu 1.220,00 din, a u Pozegi 200,00 din.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Del Boj Troter
Novi građanin
Van mreže
Pol: 
Starost: 29
„Sledeće godine u ovo doba bićemo milioneri“
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Април 10, 2010, 12:53:14 » |
|
Poštovani sugrađani ovih dana je u toku legalizacija objekata.Kada pođete u opštinu OTVORITE ČETVORE OČI KO ĆE VAM I KAKO IZRAČUNATI KVADRATURU OBJEKTA I TO PROVERITE TRI PUTA ,jer može vam se desiti da platite tri puta više nego što treba!!!!OPREZ!!!!!
KOmsija dragi moj(posto to i jesi BUKVALNO) dobro si ti prosao,meni zaracunali 450m2,koje nisam ni video(priznajem moja greska).Jedva sam parice pocupao. NARODE OPREZ DEFINITIVNO !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
smarac
Građanin
Van mreže
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Април 10, 2010, 12:56:01 » |
|
Ma, ja sam za Trotera i BUKVALNO I DEFINITIVNO!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
predsednik
Novi građanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Април 10, 2010, 01:43:15 » |
|
Ma, ja sam za Trotera i BUKVALNO I DEFINITIVNO!!!  Troter je KRALJ I MEGACAR ! BUKVALNO I DEFINITIVNO !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
munjamen
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Април 10, 2010, 02:04:45 » |
|
Vratio nam se loše prikriven komšija  . Promenio je ime, promenio je browser ali nepismenost i glupost ne može da promeni. Najsmešnije je što se oglasio isključivo u temama koje je on otvorio i koje jedino on i posećuje. Neću više da ga uzrujavam pošto mu predstoji VAŽNO kup takmičenje u pecanju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
predsednik
Novi građanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Април 11, 2010, 01:49:56 » |
|
KOmsija dragi moj(posto to i jesi BUKVALNO) dobro si ti prosao,meni zaracunali 450m2,koje nisam ni video(priznajem moja greska).Jedva sam parice pocupao.
NARODE OPREZ DEFINITIVNO !!!!!!!!!!!!!
450 m² ?!? Ni manje, ni više ? Nisi video ? Pa da, sitnica je to. Pričaj, brate slatki, šta se konkretno dogodilo, da znamo kako da se čuvamo tih lopova. Pre će biti da treba da se čuvamo lažova kao što si ti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
prometej
Ugledni građanin

Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Април 11, 2010, 02:11:43 » |
|
Predsednice,
pusti ,,ono,, sto ne pravi razliku izmedju 4,5 ara i stvarne povrsine kuce koju je napravio nezakonito.
To je laz svojstvena frustriranim budaletinama kojima smeta sve sto je uljudno, zakonito, principijelno, jednom recju - normalno - jer je drugacije od njih!
Predjimo na veselije teme - recimo sta je bili na proslavi dana cementare i sta je obecao menadjment lidera!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
predsednik
Novi građanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Април 11, 2010, 02:28:15 » |
|
Predjimo na veselije teme - recimo sta je bili na proslavi dana cementare i sta je obecao menadjment lidera!
Pa ne znam, nisam bio na uzovu. U ćurkove nisam mogao jer je poznato da predsednike legitimišu još na kapiji.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
smarac
Građanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Април 11, 2010, 02:49:53 » |
|
Nekadasnji predsednik Ugande, čuven po zlu, diktator Idi Amin-Dada, covek koji je i bukvalno jeo svoje politicke protivnike i neistomisljenike, za vreme svoje vlasti pobio je oko 500.000 stanovnika Ugande. Takav lik nije dobrodosao ni na jedan skup, sa legitimacijom na kapiji ,ili bez nje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
predsednik
Novi građanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Април 11, 2010, 03:17:42 » |
|
Jeo, jeo...BUKVALNO I DEFINITIVNO.  
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Chutura
Građanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Април 11, 2010, 03:40:33 » |
|
Jel bre predsedniče, krijete od Vaših glasača činjenicu da su i kod Vas dolazile one dve (majka+ćerka)što se već dva dana ne skidaju sa televizije. Jesu li i vama nudile poslovnu saradnju i u kakvom obliku? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|