.::kosjeric-forum::. | Druzenje | Zabava | Politika| Lep provod zeli vam .::kosjeric-forum::.Kultura i umetnost~Knjizevnost~Omiljena knjiga
Stranice: 1 2 [3]  Sve   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Omiljena knjiga  (Pročitano 2116 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
sklaos
4um fanatik
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

unknown
Browser:
unknown

« poslato: Фебруар 14, 2008, 08:20:30 »

:) ... naslov sve govori ;)
Sačuvana

"Čitav tim inžinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujući amater."

Dora Bakojanis
4um fanatik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Starost: 56

Windows XP
Browser:
Opera 9.61

« Odgovor #31 poslato: Децембар 02, 2008, 01:52:48 »

Doro,  ako mogu pomoci oko ubacivanja tvog avatara recii...ako to znaci ubacivanje  slicice...
Oh, Baterflaj, zaista sam dirnuta Vasom paznjom, ali, znate, meni se ovde, kao starosedeocu, ,,omakne'' poneka interna fora, tako da ,,slaganje slidzona'' nije nesto sto bi Vama bilo interesantno; sto se tice avatara, ah, prosto ne volim avatare...i tako to.

A Arturovo ostrvo je sigurno prica  o princu Valijantu, cini mi se nedavno ekranizovana. Trebalo bi da se sada  prikazuje na TCM satelitu...
Ako zelite neki odlomak imam u .pdf formatu poslacu vam.
Nego , ima nesto interesantno, pre nekoliko godina jednoj skoli u Niksicu je stigla donacija u kojoj se nalazilo po pet primeraka  osam naslova, medju njima i ova knjiga...Rat svetova", Emil i detektivi", "Kamen mudrosti", "Arturovo ostrvo" "Knjiga o dzungli", "Dečaci Pavlove ulice", "Emil i detektivi" i "Hari Poter" ...
Ja ja imam stripove o Valijantu koji su prelepi...

Da, Baterflaj, ,,Arturovo ostrvo'' je upravo prica o princu Valijantu, nedavno ekranizovana, i zaista Vam verujem da je imate u pdf formatu i bila bih Vam zahvalna da mi posaljete taj odlomak...

Ma, dajte, molim Vas, mora da se salite...

Ako uopste ima nekoga ko nije citao ,,Arturovo ostrvo'' onda kada je bilo vreme za to, moja topla preporuka je da se vrati u detinjstvo...
Sačuvana

My best regards to Uncle Wiggly in Connecticut

munjamen
4um fanatik
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #32 poslato: Децембар 02, 2008, 04:38:33 »

Doro,  ako mogu pomoci oko ubacivanja tvog avatara recii...ako to znaci ubacivanje  slicice...

Evo, na primer, ja sam tihom pomogao da izabere i postavi avatar.

Kad' sam vec tu, da dodam nesto o Princu Valiantu i to prvenstveno kao cuvenom stripu, njegovog legendarnog crtaca Hala Fostera, koji je i stvorio ovaj lik. Njegove originalne table, sa avanturama ovog viteza, danas se smatraju  za umetnicko delo, a ne strip.

Vise od 30 godina, on je dnevno crtao po jednu tablu sa velikim brojem detalja, tako da svi crtaci koji su kasnije angazovani da nastave zivot ovog popularnog junaka, nisu doziveli uspeh. Princ Valiant je nedostizno Fosterovo zivotno delo.

« Poslednja izmena: Децембар 02, 2008, 05:24:32 munjamen » Sačuvana

Dora Bakojanis
4um fanatik
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.64

« Odgovor #33 poslato: Фебруар 14, 2010, 12:09:41 »

...kol'ko da se spomene....

http://www.pescanik.net/content/view/4417/1109/
Sačuvana

hrabrostimitreba
Novi građanin

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #34 poslato: Фебруар 16, 2010, 12:30:27 »

...
Da, Baterflaj, ,,Arturovo ostrvo'' je upravo prica o princu Valijantu, nedavno ekranizovana, i zaista Vam verujem da je imate u pdf formatu i bila bih Vam zahvalna da mi posaljete taj odlomak...

Ako uopste ima nekoga ko nije citao ,,Arturovo ostrvo'' onda kada je bilo vreme za to, moja topla preporuka je da se vrati u detinjstvo...

pobogu gdjo Bakojanis sto vam je, sto se tenzirate, sve su to samo provokatori. eto kako je lako nekoga danas izbaciti iz ose, malo nabadanja i puce nerv, a potom dodje do tragedije. samo polako i sacekajte paravi trenutak i onda na levi krose pravo po nosu i nema druge.
Sačuvana

Dora Bakojanis
4um fanatik
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.64

« Odgovor #35 poslato: Фебруар 17, 2010, 12:08:02 »

...

pobogu gdjo Bakojanis sto vam je, sto se tenzirate, sve su to samo provokatori. eto kako je lako nekoga danas izbaciti iz ose, malo nabadanja i puce nerv, a potom dodje do tragedije. samo polako i sacekajte paravi trenutak i onda na levi krose pravo po nosu i nema druge.

hrabrosti, jel tebi dobro?
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3]  Sve   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: