Doro, ako mogu pomoci oko ubacivanja tvog avatara recii...ako to znaci ubacivanje slicice...
Oh, Baterflaj, zaista sam dirnuta Vasom paznjom, ali, znate, meni se ovde, kao starosedeocu, ,,omakne'' poneka interna fora, tako da ,,slaganje slidzona'' nije nesto sto bi Vama bilo interesantno; sto se tice avatara, ah, prosto ne volim avatare...i tako to.
A Arturovo ostrvo je sigurno prica o princu Valijantu, cini mi se nedavno ekranizovana. Trebalo bi da se sada prikazuje na TCM satelitu...
Ako zelite neki odlomak imam u .pdf formatu poslacu vam.
Nego , ima nesto interesantno, pre nekoliko godina jednoj skoli u Niksicu je stigla donacija u kojoj se nalazilo po pet primeraka osam naslova, medju njima i ova knjiga...Rat svetova", Emil i detektivi", "Kamen mudrosti", "Arturovo ostrvo" "Knjiga o dzungli", "Dečaci Pavlove ulice", "Emil i detektivi" i "Hari Poter" ...
Ja ja imam stripove o Valijantu koji su prelepi...
Da, Baterflaj, ,,Arturovo ostrvo'' je upravo prica o princu Valijantu, nedavno ekranizovana, i zaista Vam verujem da je imate u pdf formatu i bila bih Vam zahvalna da mi posaljete taj odlomak...
Ma, dajte, molim Vas, mora da se salite...Ako uopste ima nekoga ko nije citao ,,Arturovo ostrvo'' onda kada je bilo vreme za to, moja topla preporuka je da se vrati u detinjstvo...